Copyright 2024 - Osnovna škola Pakoštane

Osnovna škola Pakoštane vršit će predupis djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2022./2023. od 31. siječnja do 4. veljače 2022. sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama putem elektroničke pošte dostavom podataka na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pravo upisa u 1. razred osnovne škole imaju djeca koja do 1. travnja 2022. godine navršavaju šest (6) godina života, kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu. Na predupisu uz osnovne informacije o djetetu (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresa stanovanja, ime oca i majke - nije potrebno donositi dokumente) sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama prijavu predupisa djeteta možete izvršiti putem elektroničke pošte dostavom podataka na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Za djecu koja će šest godina navršiti do kraja tekuće godine, a nisu školski obveznici roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti Upravnom odjelu zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6), preslik osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.

Obrazac 6, odnosno zahtjev koji podnose roditelji/skrbnici Upravnom odjelu za povjerene poslove državne uprave, dostupan je na mrežnim stranicama Zadarske županije: https://www.zadarska-zupanija.hr/obrasci-obrazovanje-kultura-sport/obrazovanje

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti skenirani Upravnom odjelu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na adresu: Zadarska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport, Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar.

Obavijest o upisu u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2022./2023. objavit ćemo naknadno.

Vijest na mrežnim stranicama Zadarske županije: https://shorturl.at/bglD8