Copyright 2024 - Osnovna škola Pakoštane

Novost od ove godine je mogućnost dostava prijavnica osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano).

Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISPUSŠ u propisanom roku. Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana).

Prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISPUSŠ može dohvatiti i razrednik te je poslati učeniku u virtualnoj učionici ili elektroničkim putem.

Ako učenik nema mogućnost ispisati popunjenu ispisati popunjenu prijavnicu, učenik i roditelj/skrbnik mogu je digitalno potpisati te dostaviti razredniku elektroničkim putem.

Ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu i vlastoručno potpisuju prijavnicu.

Potpisanu prijavnicu elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik i to, u pravilu, s elektroničke adrese koja je za kontakt roditelja/skrbnika navedena u e-Dnevniku. Ako je roditelj/skrbnik poslao potpisanu prijavnicu s elektroničke adrese koja nije navedena za kontakt u e-Dnevniku, razrednik treba kontaktirati roditelja/skrbnika telefonskim putem i provjeriti je li roditelj/skrbnik doista poslao potpisanu prijavnicu s te adrese.

PRIJAVNICU DOSTAVITI NA E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ako skenirate ili fotografirate prijavnicu molimo vas da provjerite da su svi podatci čitljivi te da slika nije mutna. 

ZA UČENIKE IZ VRANE

U četvrtak 23. srpnja 2020. u mjestu Vrana u hodniku Područne škole Vrana razrednici će dežurati od 8:30 do 9 sati za mogućnost potpisivanja prijavnica za upis u srednje škole za one učenike koji ih neće poslati elektroničkim putem.

ZA UČENIKE IZ DRAGA

U četvrtak 23. srpnja 2020. u mjestu Drage u hodniku Područne škole Drage razrednici će dežurati od 9:15 do 9:45 sati za mogućnost potpisivanja prijavnica za upis u srednje škole za one učenike koji ih neće poslati elektroničkim putem.

ZA UČENIKE IZ PAKOŠTANA

U četvrtak 23. srpnja 2020. u mjestu Pakoštane na glavnom ulazu u holu matične škole u Pakoštanima razrednici će dežurati od 10 do 10:30 sati za mogućnost potpisivanja prijavnica za upis u srednje škole za one učenike koji ih neće poslati elektroničkim putem.

Molimo sve učenike 8. razreda koji namjeravaju prijavnice potpisati na navedenim lokacijama da obavezno dođu u navedenom terminu. S njima mora doći i jedan roditelj koji također mora potpisati prijavnicu. Naknadnih termina za potpisivanje prijavnica u školi neće biti.

Kod dolaska u školu učenici i njihovi roditelji dužni su se pridržavati epidemioloških mjera:

1. U školu ne smiju doći učenici i roditelji koji imaju simptome Covid-19 (respiratorne probleme, povišena temperatura). Ti učenici prijavnice moraju dostaviti elektroničkim putem.
2. U školu istovremeno može ući samo jedan učenik i njegov roditelj, dok ostali čekaju ispred škole pridržavajući se pri tome propisanog razmaka.
3. Prilikom ulaska u školu obvezna je dezinfekcija ruku.
4. Učenici i roditelji koji ulaze u školu moraju imati masku.
5. Učenici i roditelji trebaju ponijeti svoje kemijske olovke za potpisivanje prijavnica.