Copyright 2024 - Osnovna škola Pakoštane

Osnovna škola Pakoštane vršit će predupis djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2019./2020. od 28. siječnja do 30. siječnja 2019. u terminu od 8 do 12 sati u uredu pedagoginje.

Pravo upisa u 1. razred osnovne škole imaju djeca koja do 1. travnja 2019. godine navršavaju šest (6) godina života. Na predupisu uz osnovne informacije o djetetu (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, ime oca i majke) potrebno je znati jedino OIB djeteta (nije potrebno donositi dokumente) i dovoljno da dođe jedan roditelj/skrbnik bez djeteta.

Za djecu koja će šest godina navršiti do kraja tekuće godine, a nisu školski obveznici roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti Uredu zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6) uz priloženo mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta. Obrazac 6, odnosno zahtjev koji podnose roditelji/skrbnici Uredu, dostupan je na web stranicama Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji (http://www.udu-zz.hr/odjel-za-prosvjetu-kulturu-i-sport) na poveznici - Obrasci, Služba za društvene djelatnosti, Odjel za obrazovanje, kulturu i sport.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti skenirani Ispostavi na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.., ili na adresu: Ured državne uprave u Zadarskoj županiji, Služba za društvene djelatnosti, Ispostava Biograd na Moru, Kralja Tvrtka 1,, 23210 Biograd na Moru.

Upis u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020. obavit će se od 3. do 7. lipnja 2019. godine.