• Osnovna škola Pakoštane - matična škola

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Drage

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Vrana

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola "Dr. Blaž Jurišić", Vrgada

Copyright 2024 - Osnovna škola Pakoštane

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 14. svibnja 2022. god. u Zagrebu održana je Državna smotra građanskoga odgoja i obrazovanja u povezanosti s drugim međupredmetnim temama- Projekt građanin. Na smotri je predstavljeno 45 projekata iz osnovnih škola te 22 projekta iz srednjih škola. Učenici 7. razreda OŠ Pakoštane na županijskoj smotri koja je održana u Gimnaziji Frane Petrića  plasirali su se na državnu smotru.

Smotra je započela u 9:00 u OŠ Grigora Viteza uvodnim obraćanjem dr.sc. Dubravke Brezak Stamać, ravnateljice AZOO, ravnateljice OŠ Grigora Viteza dr. sc. Vlatke Kovač kao predstavnice grada Zagreba i predsjednika državnoga povjerenstva, mr.sc. Tomislava Ogrinšaka.

Našu školu predstavljao je projekt „Recikliraj i uživaj!“ koji su proveli učenici 7. razreda: Lea Jadrešin, Ana Rogić, Maria Šarić i Marino Vranić s voditeljicom Nives Marić. Učenici su pohvaljeni za provedbu i predstavljanje projekta jer su slijedili zadane sastavnice u provedbi projekta, od aktualnosti odabranog problema kojim se žele baviti kao i predlaganja i odabira najboljega rješenja, sastavljanja i provođenja plana akcije.