• Osnovna škola Pakoštane - matična škola

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Drage

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Vrana

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola "Dr. Blaž Jurišić", Vrgada

Copyright 2024 - Osnovna škola Pakoštane

„…jer dobre stvari su pred nama…“ - OŠ Pakoštane nagrađena na nagradnom natječaju - Kaufland škola voća i povrća

Projekt „Kaufland škola voća i povrća“ provodi se petu godinu za redom i namijenjen je školama diljem Republike Hrvatske. Cilj projekta je jačanje svijesti o potrebi zdrave prehrane i njenom utjecaju na zdravlje djece te potreba za redovitom konzumacijom zdravih i svježih namirnica.

Učenici 6. A OŠ Pakoštane (pod vodstvom učiteljica Maje Batur i Nives Marić) u projekt su se uključili u travnju 2021. godine. Zadatak je bio pripremiti video uradak uz slavljeničku pjesmu skupine Nova generacija „Dobre stvari su pred nama“ i odabrati poslovnicu Kauflanda za koju se prijavljuju.

Stručno povjerenstvo u sastavu: Marko Vojvodić i Igor Ivanović (kompozitori pjesme), Dino Jelušić (izvođač pjesme) i Marija Franić (voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda) pregledalo je oko 200 pristiglih video uradaka i izabralo 42 najkreativnija uratka, za svaku poslovnicu po jedan. Među pobjedničkim radovima je i rad naših šestaša pa će Kaufland (poslovnica BnM) tijekom šk. god. 2021./2022. svim učenicima OŠ Pakoštane jednom tjedno donirati svježe voće.

Zahvaljujemo i čestitamo učenicima koji su rado sudjelovali u ovom društveno odgovornom projektu izrađujući video uradak i učenicima koji su s učiteljicom Nadom Nekić izrađivali digitalne plakate za video uradak te nam svima omogućili zdravu nagradu!

Poveznica službene objave tvrtke Kaufland: https://tvrtka.kaufland.hr/ljudi-okolis/drustveni-angazman/kaufland-skola-voca-i-povrca.html 

Video uradak naših pobjednika možete pogledati na sljedećoj poveznici: