• Osnovna škola Pakoštane - matična škola

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Drage

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Vrana

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola "Dr. Blaž Jurišić", Vrgada

Copyright 2022 - Osnovna škola Pakoštane

8. studenoga 2018. godine u sklopu aktivnosti Vijeća za prevenciju za učenike sedmih razreda organizirana je predstava u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar na kojoj su bili i učenici naše škole.

Živim život bez nasilja

Učenici sedmih razreda, u četvrtak 8. studenog 2018. g. išli su gledati u Hrvatsko narodno kazalište u Zadru predstavu Nasilje-za nasilje nema opravdanja. Voditelji programa bili su Nikola Milat i Sandra Veber.

Organizatori programa bili su Policijska uprava Zadar, uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova i Zadarske županije – vijeća za prevenciju kriminala . Redatelj predstave je Zijah Sokolović u suradnji s Nevladinom udrugom Riječi, Prava, Predstave. Bilo je zabavno, glumci su nas cijelo vrijeme zabavljali i nasmijavali. Pričali su o nasilju u obiteljima i u školi i na zanimljiv i duhovit način nam pokazali kako prepoznati nasilje i što napraviti u tom slučaju. Kad je završila predstava slušali smo grupu Adastra.

M.N. VII. b

 

Prenosimo vijest s portala "057info": http://www.057info.hr/vijesti/2018-11-08/foto-mlade-se-educiralo-kako-reci-ne-nasilju

More Joomla Extensions