• Osnovna škola Pakoštane - matična škola

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Drage

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Vrana

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola "Dr. Blaž Jurišić", Vrgada

Copyright 2022 - Osnovna škola Pakoštane

Poštovani roditelji učenika od 1. do 4. razreda

Od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine ponovno započinje redovita nastava u školi za SVE učenike razredne nastave od 1. do 4. razreda.

Upute HZJZ-a kažu da je škola sigurna za zaposlenike i učenike uz pridržavanje navedenih mjera pa učenici razredne nastave trebaju ići u školu.

Svi učenici od 1. do 4. razreda mogu doći u školu, osim onih učenika koji zbog epidemioloških – zdravstvenih razloga ili nekih drugih opravdanih razloga ne smiju ili ne mogu doći na nastavu. O tome su roditelji dužni obavijestiti učitelje, kao i u svakom slučaju izostanka djeteta iz škole koji je bio prije izbijanja epidemije.

Za sve učenike u školi od 25. svibnja vrijede epidemiološke mjere u školi propisane na temelju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf Molimo roditelje da ih pročitaju, te s njima upoznaju svoje dijete prije dolaska u školu i objasne djetetu na njemu razumljiv način zašto te mjere postoje i potaknu ga da ih se pridržava.

Na stranicama "Škola za život" dostupne su i sljedeće informacije:

Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020.
 
Smjernice za učenje namijenjene učenicima i roditeljima
 
Povratak učenika 1. – 4.r u škole (ČESTA PITANJA I ODGOVORI)

O svim detaljima rasporeda ulaska i izlaska učenika iz škole, rasporeda odmora, trajanja nastave obavijestit će vas učitelji/razrednici sutra tijekom prijepodneva.

Ravnatelj:
Andrija Vanjak, mag. prim. educ.