• Osnovna škola Pakoštane - matična škola

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Drage

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola Vrana

  • Osnovna škola Pakoštane - Područna škola "Dr. Blaž Jurišić", Vrgada

Copyright 2020 - Osnovna škola Pakoštane

Poštovani štrajk je i dalje na snazi do daljnjega, kad budemo imali informacije o prekidu i mogućnosti organiziranja nastave objavit ćemo novu obavijest.

Obavještavam roditelje da učenici matične škole nemaju organiziranu redovitu nastavu, Područna škola u Vrani nema organiziranu redovitu nastavu, Područna škola "Dr. Blaž Jurišić" na Vrgadi, nema organiziranu redovitu nastavu, u Područnoj školi u Dragama učenici 4. razrednog odjela imaju nastavu po privremenom rasporedu bez stranog jezika i izbornih predmeta, a ostali razredni odjeli (od I. do III.) u Područnoj školi u Dragama nemaju organiziranu redovitu nastavu.

Škola će biti otvorena za prijem svih učenika tijekom štrajka.

Osoba za kontakt za pružanje svih odgovarajućih informacija vezanih uz održavanje štrajka u OŠ Pakoštane je ravnatelj: Andrija Vanjak

Kontakt na koji roditelji i učenici mogu slati upite je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i molimo Vas da za sve daljnje sindikalne akcije pratite medije i našu mrežnu stranicu.

Ravnatelj: Andrija Vanjak, mag. prim. educ.